m

Sezení Access Bars® je vhodné i pro děti

Děti jsou více napojené a čisté než dospělí. Dovolí tak svému tělu a duši načerpat energii co nejvíce, bez toho, aniž by se museli u nich museli překopávat různá přesvědčení a programy.

V současné době jsou ale na děti kladeny velké nároky ve školském systému a vztahy v rodinách mnohdy také nejsou ideální. Děti opravdu cítí víc, než si my dokážeme představit. Čím dál častěji trpí poruchami pozornosti, agresivitou a úzkostmi. Do nedávné doby byly k dispozici jen psychologické poradny, psychologové, psychiatři.

Ze své zkušenosti, jako máma čtyř dětí, z toho dvou nevlastních, vím, že děti umí být velmi chytré a pokud nejsou absolutně upřímné z jakýchkoliv důvodů, neposuneme se jako rodiče nikam. Metoda access bars může pomoci dětem se uvolnit, otevřít a svěřit se s tím, co je trápí a o čem se třeba bojí mluvit.

Děti jsou mnohem více spontánnější než dospělí, jejich těla a mysl reagují na toto ošetření daleko rychleji a dokáží své tělo a mysl uvolnit mnohem rychleji.

Sezení ACCESS BARS u dětí trvá asi 30 minut. Záleží na povaze dítěte a věku, jak dlouho bude ochotné spolupracovat.

s

Mapa hlavových bodů

Fakt, že ACCESS BARS® skutečně funguje a v mozku se něco odehrává je potvrzeno i vědecky.

k
s

Dr. Jeffrey L. Fannin

Podrobně se tím zabýval neurolog Dr. Jeffrey L. Fannin. Provedl EEG řadě lidí před ACCESS BARS® a po něm. Výsledky ukázaly, že mozek začal být aktivní.

Nabídka Access Bars

Ve většině případu stačí na ošetření 60 minut. Pokud je na sezení potřeba více času, tak se na ceně domluvíme individuálně.

Ceník

60 minut: 1000 Kč   90 minut: 1200 Kč

Up